ONDERSCHEIDINGEN ROLJ

Het Reünie–Orkest Limburgse Jagers vierde op 22 april 2007 het 15-jarig bestaan met een galaconcert in de Harmoniezaal te Linne. Als grote verrassing werd tijdens het concert door de Regiment oudste, de brigadegeneraal de Kruif, namens het Regiment Limburgse Jagers aan het orkest de Kolonel-Antoni-Waardering uitgereikt voor de vele verdiensten.

Op zaterdag 25 februari 2018 werd door Luitenant-kolonel Ralf Goossens de Kolonel-Antoni-Waardering aan Dirigent Jos Stoffels uitgereikt.
Zaterdag 10 december 2022 werd door Luitenant-kolonel R. Saathof, Limburgse Jager buiten dienst, Leo Hanssen benoemd tot Limburgse Jager van Verdienste. 
“Ons Regiment kan twee waarderingen toekennen aan personen of instanties. De Limburgse Jager van Verdienste voor Limburgse Jagers die langdurig bovenmatige prestaties voor het Regiment heeft geleverd of de Kolonel Antoni Waardering voor hem/haar (of een instantie) die in relatief korte tijd een bijzondere prestatie voor het Regiment heeft geleverd of langdurig een positieve uitstraling van het Regiment heeft geleverd. De toekenning van waarderingen wordt gedaan door de Regimentsraad.”