REUNIE SCHEMA RLJ

Planning Reünies

Om reünies goed te kunnen plannen heeft RLJ gekozen om een schema te maken dat als handvat kan dienen. Algemeen bekend is dat betrokkenheid bij een reünie vooral na een aantal jaren toeneemt. Gekozen is om elk jaar een algemene reünie te organiseren tijdens de Regimentsweek (begin juli) met daarin ook de Algemene Vergadering RLJ en aandacht voor de individueel uitgezonden Regimentsgenoten. Daarnaast is er elke 5 jaar ruimte voor een reünie met een 'regio', dus Balkan, Irak, Uruzgan, Afrika, etc

Reünies worden georganiseerd door 'eigen' reünie-commissies en ondersteund door de RLJ. 

Naast de blokken in het schema is het ook mogelijk voor de missieverbanden om eventueel tussendoor reünies te organiseren. Neem daarvoor contact op met het bestuurslid activiteiten: Kap bd Frans van Hoof.

Aanpassingen Schema

Als gevolg van de Corona crisis vanaf begin 2020 is het schema aan wijzigingen onderhevig. De reünies voor 2020 werden allen gecanceld en ook in 2021 is het helaas slechts ten dele gelukt om activiteiten te organiseren. Gelukkig hebben we de afgelopen twee jaar wel de draad weer goed op kunnen pakken en zijn er weer diverse reünies doorgegaan. 

Op dit moment zijn we bezig met het aanpassen van het schema, met name ook in verband met het 75jarige bestaan van ons Regiment in 2025!

Blijf op de hoogte door regelmatig de website te bezoeken, bij nieuwsitems zullen we zodra dat kan data van reünies bekend stellen. 

reünie schema
reünie schema