Reunie TFE-9 B-cie 42 BLJ 26 mei

NOTEER DE DATUM IN JE AGENDA!

In het 2009 startte de missie TFE 9 en nu 14 jaar later jaar later is het een mooi moment om met de B-cie een reünie te houden.

Het is ons daarom als activiteitencommissie SVRLJ een groot genoegen om te kunnen melden dat dit op 26 mei a.s. zal plaatsvinden.
Het geheel wordt mede door de Stichting Vereniging Regiment Limburgse Jagers (voorheen VVRLJ) georganiseerd en is bedoeld voor alle deelnemers , dus ook alle niet-Limburgse Jagers, die onder de vlag van 42 BLJ aan deze missie hebben deelgenomen.

Als locatie is gekozen voor de Generaal Majoor de Ruyter van Steveninck kazerne in Oirschot bij het Heimbetrieb van 42 Painfbat Limburgse Jagers.

SVRLJ probeert middels allerlei media zoveel mogelijk missiegenoten te bereiken. Omdat wij beseffen dat we daarmee mogelijk niet iedereen bereiken willen wij je verzoeken om dit bericht met de jou bekende missiegenoten te delen. Daarmee doen we ons motto weer recht aan: Voor elkaar, Altijd!

KARTREKKERS GEZOCHT!

Het bestuur SVRLJ zoekt kartrekkers voor dit reünie-verband! Dus voel je je geroepen om dit mee te organiseren en later ondersteund ons een volgende reünie op te zetten, geeft dit dan aan bij act@limburgsejagers.nl of act2@limburgsejagers.nl

AANMELDEN

Inmiddels vind je op deze website het volledige programma en de link naar de digitale aanmelding!

image description
image description
image description

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT