Nederlandse Landelijke Veteranen Dag 29 juni

RLJ op de Veteranendag

Op zaterdag 29 juni wordt voor de 20e keer de Nederlandse Veteranendag georganiseerd in Den Haag. Veteranen uit heel Nederland zijn weer aanwezig en natuurlijk is het geweldig als er ook weer heel veel Limburgse Jagers bij zijn! Het Regiment is weer, zoals gebruikelijk, aanwezig met een tent als ontmoetingsplek. Verder nemen we deel aan het defilé met zowel een detachement veteranen als met een detachement van de parate Bcie 'Bulldogs' 42 BLJ.

We willen dit jaar proberen zo veel als mogelijk deelnemers voor ons detachement Veteranen bij elkaar te krijgen, waarbij we dit jaar onder leiding van Angela den Boer aan het defilé zullen deelnemen. Om te zorgen dat ons detachement er strak uitziet krijgt elke deelnemer aan het defilé van ons een mooie polo met regimentsembleem (niet die van de foto, maar een mooie nieuwe!). Verder verzoeken we eenieder een donkere spijkerbroek en makkelijke donkere schoenen te dragen en natuurlijk uw baret met Limburgse Jagers baretembleem. De deelnemers die van een ander wapen of dienst zijn maar onder ons vaandel zijn uitgezonden mogen vanzelfsprekend hun eigen baretembleem dragen!

Natuurlijk is deelnemen aan de veteranendag gratis! Wij zien u graag bij onze tent, als deelnemer aan het defilé, of op de tribune! Als u aanmeldt via de website van het Nederlands Veteraneninstituut kunt u ook gebruik maken van gratis treinvervoer en ontvangt u een maaltijdbon.

Om aanmelden goed te laten verlopen ziet u hieronder de uitleg over aanmelden. Als u aanmeldt voor het defilé wordt dat door het Veteraneninstituut aan ons doorgegeven, dus hoeft u zich niet ook nog een keer bij ons aan te melden.

Aanmelden veteranendag vóór 1 mei 2024

De procedure aanmelden is als volgt:

 • Zorg dat je geregistreerd bent bij het VI, anders verloopt het aanmelden minder eenvoudig! 
 • Ga naar https://mijn.nlveteraneninstituut.nl/Login
 • Log in met uw gegevens en bij onderdeel kies je voor VVRLJ
 • Ga naar “Evenementen”
 • En daar klikken op NLVD 2024 Inschrijven
 • Goed invullen, waarbij je keuzes kunt maken:
  • Ik loop mee met het defilé JA / NEE
  • Ik wil graag een rolstoelplaats JA / NEE
  • Ik wil graag een tribuneplaats voor JA / NEE
  • Ik maak voor mijn vervoer gebruik van: Eigen vervoer / Gratis Treinkaart(en)
  • Maaltijdkaart JA / NEE (alleen voor deelnemers defilé, militair voertuig, rolstoelplaats of tribune)

Vergeet het bericht niet te versturen!!! Je krijgt per ommegaande een bevestigingsmail. (kan een paar minuten duren)

Mocht het niet lukken om je aan te melden kan het zijn dat je nog niet ingeschreven staat bij het Nederlands Veteraneninstituut. Je moet dit dan eerst regelen voordat je kunt inschrijven voor de NLVD. Doe dit ruim van tevoren want dat duurt ongeveer 3 weken.

Als je niet op MIJNVI kunt komen bel dan naar het Veteraneninstituut tel:088-3340000

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT