Gratis thuisloterij Indië- en Nieuw Guinea veteranen

Reünie- en nazorgcommissie 2-6RI, T-Brigade en Java-veteranen

Sinds een aantal jaren hebben we een gratis thuisloterij voor onze Indië-veteranen en hun weduwen georganiseerd. Iedereen uit ons ledenbestand kon hieraan meedoen. Ook dit jaar organiseren we zo’n gratis loterij.

Omdat ons eigen ledenbestand van de Indieveteranen aan het uitdunnen is en ondertussen velen zijn voorzien van gewonnen waterkokers, senseoapparaten, koffiezetters e.d., kregen we het idee om ook die Indieveteranen en weduwen uit te nodigen om aan deze gratis loterij mee te doen die niet in ons adresbestand stonden.

Dit jaar gaan we nog verder. Nu mogen ook de Nederlands Nieuw Guinea veteranen zich melden. Net als de nog niet bij ons bekende Indieveteranen en hun veteranenweduwen.

De bij ons bekende veteranen krijgen t.z.t. weer de uitnodiging en deelnameformulier toegestuurd.

Voor deze loterij zamelen we dus punten van Douwe Egberts en Perla in. Onze vraag is of bij de leden van de familie de Jager nog Douwe Egberts- of Perlapunten doelloos liggen in de keukenlade en ze weten niet wat ze ermee moet doen? Om de veteranen nog eens extra in het zonnetje te zetten, vragen we iedereen die hen een warm hart toedragen punten te doneren voor prijzen voor deze loterij.


Voor nadere info:

marianne.lankhuizen@gmail.com

Met hartelijke groet,

Marianne Pragt-Lankhuizen

reünie- en nazorgcommissie 2-6RI.T-Brigade en Javaveteranen

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT