Thuisloterij Indië Veteranen en hun weduwen

Patrouille in een kampong

Op onze reünies hielden wij jaarlijks speciaal voor de oude militaire veteranen uit het gehele land een gratis loterij met mooie grote prijzen. Sinds een aantal jaren hebben we deze gratis loterij voor onze Indieveteranen en hun weduwen omgezet naar een thuisloterij. Zo kon iedereen uit ons ledenbestand meedoen. Ook dit jaar organiseren we zo’n gratis loterij.

Omdat ons eigen ledenbestand aan het uitdunnen is en daarvan ondertussen velen zijn voorzien van gewonnen waterkokers, senseoapparaten, koffiezetters e.d., kregen we het idee om ook die Indieveteranen en weduwen uit te nodigen om aan deze gratis loterij mee te doen die niet in ons adresbestand staan. Nog niet bij ons bekende Indieveteranen en hun veteranenweduwen kunnen zich de mail zich aanmelden voor deze loterij.

De bij ons bekende veteranen krijgen t.z.t. weer de uitnodiging en deelnameformulier toegestuurd.

Voor deze loterij zamelen we dus punten van Douwe Egberts en Perla in. Onze vraag is of bij de leden van de familie de Jager nog Douwe Egberts- of Perlapunten doelloos liggen in de keukenlade en ze weten niet wat ze ermee moet doen? Om de Indieveteranen nog eens extra in het zonnetje te zetten, vragen we iedereen die hen een warm hart toedragen punten te doneren voor prijzen voor deze loterij.

Voor nadere info:

marianne.lankhuizen@gmail.com

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT